Picture unavailable

|

Pensiunea Gilau **

Address: Nr. 990
  Șieu, Maramureş county, Romania

Phone: +4-0262 333230

Mobile: +4-0744-187953

Web:

 

Comments

 
 
 
 
Dezamagitor si lipsa de profesionalism
Am facut rezervare telefonica cu aproximativ o luna inainte; am anuntat ora sosirii cu o zi inainte si am revenit cu un telefon cu jumatate de ora inainte de sosirea trenului.
Transportul de la gara la pensiune si retur trebuia asigurat de pensiune (intelegere telefonica confirmata de trei ori). Dupa o asteptare de aproximativ 90 de minute in frig si ninsoare (din declaratia lor dureaza aproximativ 30 de minute drumul de la gara la pensiune) am ales cazare intr-un loc mai serios. Dupa trei ore am primit un SMS injurios trimis de o persoana care nu a prea dat pe la scoala (744187953 - "Cine dumnezu lu mata esti de fraer").
Sfat: daca alegeti aceasta pensiune, nu precizati de unde veniti decat dupa ce hotarati pretul; pretul afisat pe pagina pensiunii creste de pana la patru ori daca afla ca sunteti dintr-un oras mare.
 anfa2010-01-09 12:35:42

  Add comment

* reload.gif

 www.besthotels.ro portal allows you to express your views freely and to post reviews about the pensions and hotels on the site. The website assumes no responsibility for the content of messages posted by users, the full responsibility for these messages is of the signatories. The comment will be displayed after it is approved by a moderator.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Pensions Pensiunea Gilau