Ramada

|

Ramada Cluj ****

Cím: Calea Turzii, nr 43-49
  Cluj-Napoca, Cluj megye, Romania

Telefon: 0372.743.143

Fax: 0372.728.905

Web: www.ramadacluj.ro

 

Leírás

A 2012 tavaszán megnyitott, 4 csillagos Ramada Hotel Cluj (korábbi nevén Akantus Hotel) 200 méterre fekszik Kolozsvár kulturális és üzleti központjától. A vendégek ingyenesen használhatják a szálloda edzőteremmel, száraz szaunával, gőzfürdővel és fedett medencével rendelkező luxus színvonalú fürdő- és wellnessközpontját, amelynek területéről panorámás kilátás nyílik a városra.

A Ramada Hotel Cluj szobáiban légkondicionáló berendezés, síkképernyős TV és számos luxusfelszerelés, például minibár és iratszéf is rendelkezésre áll. A vendégek beléphetnek az executive lounge társalgóba is. A privát fürdőszobákban zuhanyzó vagy kád, illetve hajszárító található, valamint papucs és fürdőköpeny is be van készítve.

A szálloda 2 étterme frissen készített, nemzetközi ételeket kínál. A lobbi területén lounge bár is működik. A vendégek kikapcsolódását egy napozóterasz is szolgálja. A bárban júniusban speciális receptek alapján készült koktélokat kínálnak.

A botanikus kert 3 km-re, a bonchidai (Bonţida) Bánffy-kastély pedig 30 km-re található a szállodától. Egy 15 perces sétával az igazságügyi palota, a Kolozsvár Aréna (Cluj Arena), az ExpoTransilvania kiállítási központ, valamint a Babeş-Bolyai Tudományegyetem is elérhető.A főpályaudvar 3 km-re, Kolozsvár repülőtere pedig mindössze 8,5 km-re fekszik a Ramada Hotel Cluj épületétől.

Fotógaléria

Ramada Cluj Cluj-Napoca / 1Ramada Cluj Cluj-Napoca / 2

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Ramada Cluj