Nincs kep

|

Hotel Romtimex **

Cím: Str. Textilistului, Nr. 1
  Slatina, Olt megye, Romania

Telefon: +40 249 410000

Fax: +40 249 410000

Web: hotelslatina.ro

 

Leírás

A(z) Hotel Romtimex, amely a(z) Slatina városrészben helyezkedik el, a Slatina városában tett kirándulások ideális kiindulópontja. Innen a pezsgő város minden látnivalóját és érdekes programját könnyen elérhetik a látogatók. Kedvező elhelyezkedése miatt ebből a szállodából a város minden kihagyhatatlan nevezetessége könnyen elérhető.

A(z) Hotel Romtimex kifogástalan kiszolgálást és pihentető kényelmet nyújt, hogy vendégei valóban új erőre kapjanak itt tartózkodásuk alatt. Hogy biztosítsa vendégei kényelmét, a hotel számos kitűnő szolgáltatást nyújt: családi szoba, bár, parkoló, étterem.

A szálloda 12 ízlésesen kialakított szobával rendelkezik, és mindegyikben nemdohányzó szobák várja a vendégeket. Emellett a szálloda számtalan szabadidős szolgáltatást kínál, így biztosan nem fog unatkozni látogatása alatt. Ha kellemes és kényelmes szálláshelyet keres Slatina városában, a(z) Hotel Romtimex második otthona lesz.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Romtimex