Complex Vile Vox Maris

|

Complex Vile Vox Maris ****

Cím: Costineşti, Constanţa megye, Romania

Telefon: +40 241 734944

Web:

 

Leírás

A homokos tengerparttól mindössze 50 méterre épült Vox Maris Grand Resort üdülőhelye Costinesti központjában található. A szálláshely 2 kültéri medencével, nagy fitneszközponttal, nemzetközi ételeket felszolgáló étteremmel és különböző bárokkal csalogatja az üdülni vágyókat.

A zöld kertek által körülvett szálloda minden légkondicionált és erkéllyel rendelkező szobájában síkképernyős TV, valamint hajszárítóval és piperecikkekkel ellátott fürdőszoba gondoskodik a vendégek kényelméről.

A kellemes időtöltést biliárd és tekepálya biztosítja, a gyermekek pedig a játszóteret vehetik birtokukba. Az árnyas teraszok kiváló helyet nyújtanak egy-egy friss koktél elfogyasztására. A Grand Resort Vox Maris közös helyiségeiben ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre.

A szálloda ingyenes helyszíni parkolási lehetőséget biztosít. Costinesti pályaudvara 15 perces sétára, míg a Konstanca városában épült Mihail Kogalniceanu nemzetközi repülőtér 70 km-re helyezkedik el.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Complex Vile Vox Maris