Hotel Hilton

|

Hotel Hilton *****

Cím: Str. Padurea Dumbrava, Nr. 1
  Sibiu, Sibiu megye, Romania

Telefon: +40 269 252986;+40 269 252932

Fax: +40 269 252929

Web: sibiu.hilton.com

GPS: 45.760847 - 24.126792

 

Leírás

Az ingyenes medence- és a wellness-használatot biztosító Hilton Sibiu szálláshelye a szabadtéri Astra Nemzeti Népművészeti Múzeumtól 50 méterre helyezkedik el. Vendégeit ingyenes Wi-Fi-vel és kábel-TV-vel ellátott, légkondicionált szállásokkal várja.

A tágas szobák erkélyéről a Kárpátokra nyílik kilátás.

A Hilton hotelben 3 kiváló étterem működik: a Madrigal, a Versailles és a Romanian étterem, melyekben nemzetközi, francia és román fogásokat szolgálnak fel.

A kellemes időtöltést a 2 teniszpálya, a fodrászat, valamint a holisztikus kezeléseket kínáló wellnessközpont garantálja.

A szállodában fedett úszómedence, szaunák, gőzfürdő, Kleopátra fürdő, relaxációs és meditációs szoba, valamint Precor eszközökkel felszerelt edzőterem is várja a vendégeket.

A szállodától a városközpont 5 perces autóútra található. Igény esetén és felár ellenében a szálláshely kétirányú transzfert biztosít a repülőtérre.

Árak:
Egy ágyas szoba: 95.00 RON
Két ágyas szoba: 121.00 RON

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Hilton