Hotel Tudor Palace

|

Hotel Tudor Palace ***

Cím: Str. Ciurchi Nr. 30
  Iași, Iaşi megye, Romania

Telefon: +40 232 244010

Mobil: +40 746 950061

Fax: +40 232 244010

Web: www.hoteltudorpalace.ro

 

Leírás

Tudor Palace Hotel egy modern és barátságos szálloda, jó minőségi szolgáltatást kinál, mindössze 10 percre a bevásárlóközponttól és 2 percre a Iulius Mall-tol.

A szálloda felszereltsége: hűtőszekrény, TV a nappaliban, vezeték nélküli internet,befogadnak háziállatot, kábel internet, , parkoló, szobaszerviz, Hitelkártya, étkező, széf a recepción, bár, étterem

Szoba felszereltsége: Internet a szobában, hűtőszekrény a szobában, hajszárító, fürdőszoba, központi fűtés, klíma, fürdőszoba, WC, telefon a szobában, TV.

Árak:
Dupla ágyas szoba:
170 RON / nap. 160 RON / nap / 1 fő;
Két ágyas szoba:
170 RON / nap. 160 RON / nap /1 fő;
Három ágyas szoba: 210 RON / nap
Egy ágyas szoba: 145 RON / nap

Hozzászólás

 
 
 
 
hotie si mizerie
un hotel care se da drept de 3 stele care de fapt cred ca e HOSTEL dupa conditiile pe care nu le are de fapt, o sala de mese impropie care se vrea sa fie sala de mese, un mic dejun pacatos de sarac, cum se dau la iasi autorizatiile pr pensiuni si hoteluri ??!! eu unul am sa sezisez ministerul turismului de la bucuresti pt neregulele gasite la acest zis hotel. oameni buni intrati in camera inainte, intrebati unde e sala de mese, vericati meniu, pretul camerei care este enorm de mare, personal neinstruit, de aceea recomand sa nu mergeti la acest hotel, in zona fiind mai multe hoteluri bune si ieftine ca HOTEL CERAMICA SAU HOTEL T23.
 GIGI2009-10-30 23:19:56

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Tudor Palace