Motel Bucium

|

Motel Bucium ***

Cím: Sos.Iasi-Vaslui Km. 12
  Iași, Iaşi megye, Romania

Telefon: +40 232 140712

Web: www.motelbucium.ro

 

Leírás

Kiváltságos helyen található, gyönyörű kilátás nyílik Iasi felé, mindössze 12 km-re a Iasi - Vaslui úton, Motel Bucium *** a legjobb választás, ha szeretné, hogy elkerülje néhány percet, a zsúfolt várost.

Általános lehetőségek:
Internet-hozzáférés, vezeték nélküli internet-hozzáférés, mozgássérültek számára, szórakoztató tevékenységek, Bár, vasalási szolgáltatás, Poggyászterem, szobák nemdohányzók számára, DVD-lejátszó, hűtőszekrény, Kert / Udvar, BBQ az udvaron, központi fűtés, Kocsi kölcsönzö, Parkoló, Háziállattal megengedett, étterem, szobaszerviz, konferenciaterem, pénzváltó, Széf a recepción, titkári szolgáltatások, mosoda gép, gyermekfelügyelet, Terasz.

Szobafelszereltség:
Internet-hozzáférés, légkondicionálás, fürdőszoba, erkély, íróasztal, két különálló ágy, minibár / hűtőszekrény, franciaágy, telefon, TV, hajszárító.

Árak:
Két ágyas szoba: 158.00 RON; 198,00 RON / 1 fő
Lakás: 255.00 RON

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Motel Bucium