Exemple de oferte turistice pentru a va petrece o vacanta de Pasti de neuitat

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Inca de pe acum agentiile de turism si/sau unitatile de cazare pun la dispozitie diverse oferte turistice pentru a va petrece concediul/vacanta de Pasti, asta in ideea de a va putea face niste calcule si planuri.

Veti putea petrece cateva zile minunate de concediu/vacanta in mijlocul primaverii mult asteptate de multi dintre noi. In cele ce urmeaza o sa va enumar cateva exemple de oferte turistice din diferite orase europene.

O vacanta de Pasti (5 zile) petrecuta cu familia/prieteni in Barcelona pentru intervalul 23-27 Aprilie 2011, cu cazare la hotel de 3 stele + transport cu avionul, costa 285 de euro/persoana. Daca insa nu doriti transportul (exista si aceasta posibilitate), atunci ati avea de platit doar 185 de euro.

Sau, de pilda, o vacanta de Pasti (de 4 zile) la Venetia, pentru perioada 24 – 28 Aprilie 2011, cu cazare inclusa, la hotel de 3 stele + mic dejun + transport cu avion (plecarea din Bucuresti -taxa de aeroport inclusa) costa 220 de euro.

Daca preferati Italia, insa nu vreti sa mergeti la Venetia, ci la Roma, aici o mini-vacanta de Pasti, in perioada 23-26 Aprilie 2011, cu cazare la hotel de 3 stele (care isi are locatia in centrul istoric al Romei), mic dejun inclus + transportul cu avionul (plecarea din Bucuresti) costa circa 260 de euro.

Pentru a citi despre posibile locatii potrivite pentru petrecerea sarbatorilor Pascale, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Exemple de oferte turistice pentru a va petrece o vacanta de Pasti de neuitat