Targ International de Turism “HOLIDAY MARKET”, 17 – 20 martie 2011, Palatul Parlamentului

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Targ International de Turism “HOLIDAY MARKET”, 17 – 20 martie 2011, Palatul Parlamentului

 

In prag de primavara, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) organizeaza cea de-a doua editie a  cunoscutului Targ International de TurismHoliday Market”, eveniment ce se va desfasura in perioada 17 – 20 martie 2011, in cadrul Centrului International de Conferinte, Palatul Parlamentului.

Holiday Market 2011

Va asteptam sa va bucurati de vacantele ANAT si sa profitati din nou de programele speciale si de reducerile Early Booking pentru destinatiile externe.

Corina Martin, Presedinte ANAT

Holiday Market inseamna un numar de peste 100 de expozanti din tara si din strainatate (dintre tarile reprezentate amintim Cipru, Bulgaria, Malta, Indonezia, Israel, Turcia) si o suprafata expozitionala ce depaseste 3.500 mp.

Printre expozanti se numara agentiile de turism ANAT, companii aeriene, Birourile de Turism ale unor tari in Romania, destinatiile romanesti – prin Asociatiile de promovare regionale Litoral – Delta Dunarii, Maramures, Bucovina, Brasov, Sighisoara, Sibiu, Prahova, Gorj, precum si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si  o serie de autoritati locale (Primaria Municipiului Campulung, Primaria Municipiului Alba-Iulia, Consiliul Judetean Harghita).

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stiri-turism.com

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Targ International de Turism “HOLIDAY MARKET”, 17 – 20 martie 2011, Palatul Parlamentului