Vilicotel promóció szeptemberben

E-mail Nyomtatás PDF
 
 
A Vilicotel egy olyan alkalmazás, amellyel az ön szálloda vagy panzió menedzsmentje egyszerű és hatékony munkává válik. A szoftver innovatív, bármekkora méretű szálloda számára megfelelő, egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik és MS Windows™ platformon fut.

A szálloda vagy panzió menedzsment mellett a Vilicotel egy web portálhoz is csatlakozik, lehetőséget nyújtva önnek, hogy ezen keresztül reklámozza tevékenységét és szolgáltatásait.

Az első, 2003-as évi bevezetés óta a Vilicotel Hotelmanagement alkalmazás folyamatos fejlesztés alatt állt, új funkcionalitások adódtak hozzá, így jelen pillanatban kijelenthetjük, hogy a Vilicotel egy erőteljes szállodai ügyviteli és menedzsment eszköz. Rugalmasságának köszönhetően a Vilicotel a megrendelő egyedi igényeihez igazítható vagy alakítható, ezáltal turisztikai panzióktól nagy szállodákig bárhol használható.

A Vilicotel szeptember 30-ig történő megvásárlása esetén 15% kedvezményt ajánlunk. Ezenfelűl, ha ebben a periódusban megvásárolja a Vilicotel szoftvert, 50% kedvezményt ajánlunk a weboldalunk hirdetési szolgáltatásainak árából.

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Vilicotel promóció szeptemberben