Manastiri din Neamt unde puteti petrece un Craciun

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

Iata care ar fi optiunile:

Manastirea Neamt, Bistrita, Secu, Durau, Agapia, Varatec, sau Petru Voda, Sihastria si Almas.

In unul din aceste locuri, de Crăciun, proprietarii pensiunilor din imprejurimi au in oferta lor si sejururi care au carnati inclusi in pret. Ba mai mult, acestia pot sa va puna la dispozitie si plimbari cu sania sau ATV-ul si partide de vanatoare. Nu vor lipsi… meniurile traditionale si obiceiurile specifice perioadei.

Tarifele la o pensiune cu o capacitate de 20 locuri de cazare ce sunt disponibile in 10 camere, incep de la 460 lei/persoana pentru un sejur de 3 nopti si are inclus micul dejun si cina, dar si masa festiva de Craciun. Copiii au diferite reduceri si gratuitati, in functie de varsta.

La o alta pensiune tarifele sunt ceva mai mici si incep de la 250 de lei/sejur/persoana… pentru acesti bani veti avea asigurata doar cazarea si masa festiva de Craciun.

Un sejur de 4 zile (3 nopti) la o pensiune ce se afla la 2 kilometri de Manastirea Varatec si la vreo 5 kilometri de Manastirea Agapia costa 300 de lei/persoana pentru 4 zile si 400 de lei/persoana pentru 5 zile. Aici aveti inclus: cazarea, micul dejun, cina si masa festiva de Craciun. Vestea buna ar fi ca acesti proprietari sunt dispusi la negocieri, preturile nefiind cu mult diferite, daca stiti sa negociati.

Pentru a cauta untitati de cazare din Neamt, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Manastiri din Neamt unde puteti petrece un Craciun