Cum sa fii agent de turism la tine acasa

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

Agentia de turism Perfect Tour ofera un program atat pentru cei care sunt deja agenti de turism cu experienta sau managerilor care nu mai sunt dispusi sa-si sustina costurile ue care le implica o agentie, cat si persoanelor care vor sa-si suplimenteze veniturile prin comisioane.

Prin programul “Home Based Agent” (HBA) oricine poate sa-si construiasca propria afacere bazata pe produsele Perfect Tour, sau sa devina consultant independent si astfel sa isi mareasca veniturile.

Reprezentantii acestei agentii de turism spun ca, pentru a intra in programul HBA, ai nevoie de un laptop sau un PC cu conexiune la internet, imprimanta, disponibilitate pentru a cunoaste produsul, abilitati de comunicare si timp alocat acestei noi afaceri. HBA prezinta ofertele clientilor avand in spate kitul de marketing Perfect Tour (carti de vizita, cataloage, pliante), acces direct la sistemul de rezervari, precum si la un call center dedicat cu program 24/24.

In plus, aceasta agentie ofera training pentru produsele sale si coaching in turism atat pentru agenti de turism noi intrati in program, cat si pe parcurs o serie de conferinte pe web pentru a fi la curent cu noutatile din domeniu.

Pentru a fi informat in ceea ce priveste atractiile turistice pe care le ofera tara noastra si a sti ce merita promovat, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cum sa fii agent de turism la tine acasa