Cum văd hotelierii evoluția turismului românesc și ce planuri de dezvoltare au?

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

Cum văd hotelierii evoluția turismului românesc și ce planuri de dezvoltare au?

 

Portalul de rezervări hoteliere HotelGuru.ro a realizat un studiu printre hotelierii prezenți pe site, referitor la cum văd aceștia evoluția turismului românesc și ce planuri de dezvoltare au.

Conform studiului, 42,5% dintre respondenți sunt optimiști cu privire la evoluția turismului românesc și consideră că situația se va îmbunătăți în următorii 5 ani. Principala problemă a industriei este, conform unui procent de 48% dintre respondenți, infrastructura defectuoasă din România.

8 din 10 hotelieri din România au planuri de dezvoltare

În ceea ce privește evoluția propriului business, 67% dintre hotelierii care au participat la studiu au declarat că a fost un an acceptabil, în timp ce pentru 22,5% a fost un an de succes.

Totodată, 82,5% dintre respondenți au declarat că plănuiesc să își dezvolte serviciile în următorii 5 ani. Majoritatea intenționează să îmbunătățească nivelul de confort din camere (56,3%), în timp ce peste 40% și-ar dori să ofere o capacitate mai mare de cazare. În topul serviciilor pe care hotelierii intenționează să le dezvolte se regăsesc și centrele SPA, pentru 29% dintre unitățile de cazare.

Valoarea investiției planificate pe unitate de cazare este de până la 200.000 RON, în funcție de serviciile care urmează să fie dezvoltate de hotelieri (centre SPA, terenuri de sport, restaurante a la carte etc.).

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cum văd hotelierii evoluția turismului românesc și ce planuri de dezvoltare au?