Cele mai apreciate unități de cazare din România în anul 2015

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

Cele mai apreciate unități de cazare din România în anul 2015

 

În perioada 23 noiembrie 2015 - 22 ianuarie 2016, site-ul de rezervări HotelGuru.ro a realizat un studiu pentru a stabili care au fost cele mai apreciate unități de cazare din România în anul 2015.

Câștigătorul detașat în preferințele celor peste 2.400 persoane care au votat a fost Hotelul Afrodita Resort & SPA din Băile Herculane, pe care l-au votat 6,3% dintre respondenți. 

Ce-și doresc românii: zonă SPA, confort și mâncare bună 

În cadrul studiului, cele mai votate unități de cazare din România au fost hoteluri și resorturi de 3* din zone montane, în special din regiunile Băile Herculane, Sovata, Bran și Poiana Brașov. 

Românii au apreciat în primul rând zona SPA, confortul și preparatele culinare servite la restaurantele hotelurilor. Ospitalitatea personalului, aspectul camerelor și localizarea au contat mai puțin în alegerea unității de cazare preferate. 

Prima opțiune: stațiunea Băile Herculane

Românii preferă să-și petreacă zilele de concediu în resorturile din stațiunea balneo-climaterică Băile Herculane, unde se pot relaxa la SPA și beneficiază de tratamente cu ape termale. 

Conform specialiștilor, apele termale ajută în tratarea afecțiunilor aparatului digestiv și urinar, precum și a unor afecțiuni metabolice și endocrine.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cele mai apreciate unități de cazare din România în anul 2015