Hotelierii de pe litoral nu susțin tarifele propuse prin “Litoralul pentru ruși”

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

Hotelierii de pe litoral nu susțin tarifele propuse prin “Litoralul pentru ruși”

 

Membrii Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) nu pot susține tarifele avansate prin așa numitul program "Litoralul pentru ruși", informează Federația într-un comunicat, subliniind că membrii săi nu au fost consultați în acest sens de către Corina Martin, Președintele Asociației Litoral - Delta Dunării.

“Hotelierii de pe litoral, membri ai FPTR, nu au fost consultați de către doamna Corina Martin, înainte să lanseze așa numitul program "Litoralul pentru ruși", la tarife promoționale, și nu pot susține aceste tarife, pe care le consideră nerealiste. Federația îi cere doamnei Martin să nominalizeze unitățile de cazare care au acceptat să intre în acest program.

Aflând cu stupoare că zilele trecute, doamna Corina Martin, președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), a lansat, fără a se consulta cu hotelierii de pe litoral, un program cu tarife promoționale pentru turiștii ruși, Comitetul Director al FPTR anunță că nu își asumă aceste tarife.

Mai mult decât atât, FPTR îi cere doamnei Martin, care pregătește o conferință de presă pe această temă, să nominalizeze hotelurile care au acceptat să intre în acest program, precum și perioadele în care sunt percepute aceste tarife și dacă ele sunt valabile și în vârf de sezon, sau doar în capetele acestuia”, se arată în comunicatul FPTR.

Anunțul făcut de doamna Corina Martin pe piața rusă, fără consultarea FPTR, care reprezintă și hotelierii de pe litoral, riscă să pună la îndoială seriozitatea României în relațiile externe și să compromită industria hotelieră de pe litoral, atunci când se va constata că marea majoritate a hotelurilor nu pot susține tarifele avansate de președintele FAPT, subliniază Federația Patronatelor din Turismul Românesc.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Hotelierii de pe litoral nu susțin tarifele propuse prin “Litoralul pentru ruși”