Cât plătesc românii pentru o vacanță exotică de Revelion

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

Cât plătesc românii pentru o vacanță exotică de Revelion

 

Minimum 10.000 de români își vor petrece sărbătorile de iarnă în locații exotice de pe alte continente, conform estimărilor și solicitărilor înregistrate de la începutul anului 2015 și până în prezent de către agenția de turism Eturia, specializată în vacanțe personalizate și destinații exotice.

3.000 dintre aceste locuri sunt rezervate de către Eturia.  

Anul acesta, românii s-au gândit din timp la vacanța de iarnă, începând să își rezerve sejururile de Crăciun și Revelion încă din luna iunie, pentru a beneficia de reducerile de tip early booking. Până în prezent, peste 40% dintre locurile disponibile în portofoliul agenției de turism Eturia pentru perioada sărbătorilor au fost deja achitate.

Eturia are rezervate prin toată lumea 3000 de locuri pentru vacanțele de iarnă ale românilor, incluzând și bilete de avion achiziționate din timp la prețuri accesibile, acest sezon fiind cel mai important din punct de vedere al vânzărilor. De altfel, față de anul trecut, agenția de turism Eturia a înregistrat, până în prezent, o creștere de 15% pentru cererile legate de sejururile de iarnă, însă cele mai multe vacanțe de iarnă continuă să fie rezervate în lunile octombrie-noiembrie.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro



Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cât plătesc românii pentru o vacanță exotică de Revelion