Cele mai mari agentii de turism. Cea mai profitabila este condusa de o femeie

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

Cele mai mari agentii de turism. Cea mai profitabila este condusa de o femeie

 

Agentia Perfect Tour este cea mai mare agentie de turism din Romania, cu o cifra de afaceri de aproximativ 51 milioane euro in 2014. Insa, in ce priveste profitul, agentia Business Travel Turism conduce cu un profit net de aproximativ 900.000 euro, arata datele publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Cifra de afaceri a Perfect Tour a crescut cu 20 mil. lei anul trecut, de la 206 mil. lei in 2013. Profitul, in schimb, a fost in usoara scadere de la 1,3 mil lei (2013) la 1,1 mil. lei (2014), iar explicatia companiei este ca a investit in deschiderea Travel Boutique Perfect Tour, primul travel boutique din Romania, si in tehnologie, in noul portal al companiei si o noua platforma pentru agentiile partenere.

Business Travel Turism, companie detinuta de antreprenoarea Paula Dobrescu, este cea mai profitabila agentie de turism din Romania, cu un profit net de peste 4 milioane lei in 2014. Ce-i drept, cifra este in scadere de la 4,5 milioane lei in 2013, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.wall-street.ro


Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cele mai mari agentii de turism. Cea mai profitabila este condusa de o femeie