Infotripuri pe litoralul românesc și în Delta Dunării

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

Infotripuri pe litoralul românesc și în Delta Dunării

 

Începând de săptămâna trecută, pe litoral și în Delta Dunării, au loc mai multe infotripuri cu agenți de turism și reprezentanți mass-media, care vizitează locații hoteliere, de alimentație publică și agrement, informează Asociația Litoral - Delta Dunării.

“Deși nu mai vorbim de o acțiune unică, organizată de ANAT și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării, aceste infotripuri desfășurate în perioade diferite, aduc pe litoral și în Delta Dunării, în total, un număr de aproximativ 400 de agenți de turism.

Am început sezonul infotripurilor cu cele ale agenților de turism și jurnaliștilor din Turcia și Italia, organizate de Asociația Litoral Delta Dunării, în perioada 1 - 3 mai, care au fost integrați în evenimentele care se desfășurau la acel moment - Parada de deschidere a sezonului estival și deschiderea oficială a cluburilor.

Am lansat astfel un nou trend și anume, integrarea acestor agenți de turism și a jurnalistilor în evenimentele pe care Asociația Litoral - Delta Dunării le organizează la momentul respectiv. Astfel, săptămâna acesta se vor afla în infotrip în Delta Dunării și pe litoral, agenții de turism și jurnaliștii aduși de Agenția Bibi Touring care vor fi prezenți la evenimentul Smart Driving Series”, se arată într-un comunicat al Asociației Litoral - Delta Dunării.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.horeca.ro



Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Infotripuri pe litoralul românesc și în Delta Dunării