Orasul din Romania care isi lanseaza un blog de turism oficial

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

Orasul din Romania care isi lanseaza un blog de turism oficial

 

Primaria din Alba Iulia lanseaza un blog oficial de turism al orasului, un instrument util si pe intelesul tuturor de promovare a schimbarilor in bine prin care Cealalta Capitala a Romaniei a trecut in ultimii ani din punct de vedere turistic.

Blogul ViziteazaAlbaIulia.ro se adreseaza atat turistilor care isi propun sa  viziteze Alba Iulia, cat si celor care nu s-au gandit pana acum ca Alba Iulia ar putea fi o destinatie turistica, chiar si de weekend. Acesta vine in intampinarea nevoilor de informare ale romanilor, punandu-le la dispozitie peste 150 de articole despre evenimente, obiective turistice, stiri din turism si despre investitiile in oras, noi articole fiind incarcate pe blog constant.

Blogul reprezinta o initiativa a edililor primariei, care si-au dorit sa creeze un canal de comunicare in special cu tinerii si cei pasionati de mediile sociale.

“Este cunoscut felul in care Alba Iulia a convins ca inainte de toate trebuie sa visezi, apoi sa crezi in ce visezi si sa muncesti pentru a transforma visul in realitate. S-a vorbit mult despre reusitele noastre in atragerea fondurilor europene, apoi s-a vorbit cel putin la fel de mult despre potentialul turistic creat, iar acum e timpul sa transformam vorbele in fapte. Si sa folosim prezentul pentru viitorul acestui Cetati. Din cate imi dau seama, prezentul inseamna acces direct la oameni, prin internet si tot ce deriva din el”, a declarat  primarul Mircea Hava.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro


Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Orasul din Romania care isi lanseaza un blog de turism oficial