Litoralul românesc și Delta Dunării, promovate în premieră la WTM Londra

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

 Litoralul românesc și Delta Dunării, promovate în premieră la WTM Londra

 

În perioada 3-6 noiembrie a.c., Asociația Litoral-Delta Dunării va participa la târgul internațional de turism World Travel Market (WTM), de la Londra.

Târgul sărbătorește anul acesta 35 de ani de la înființare, fiind un târg de tradiție în industria turismului internațional, reunind în fiecare an peste 5.000 de expozanți, din peste 180 de țări și regiuni și care adună împreună peste 50.000 de participanți și vizitatori pe întreaga perioadă de desfășurare a târgului. Astfel, World Travel Market este unul din cele mai importante și renumite târguri de turism din lume, facilitând crearea unei rețele între companii din întreaga lume, întâlniri de afaceri și stabilirea de parteneriate.

Participarea Asociației Litoral - Delta Dunarii la acest târg este o premieră; până în prezent, litoralul și Delta Dunarii au mai fost promovate pe plan extern în acest an prin participarea la târgurile de turism de la Berlin și Bruxelles, precum și în conferință de presă la Chișinău. Printr-un proiect realizat de către Primaria Constanța, Asociația Litoral-Delta Dunării va prezenta, în cadrul acestei ediții a târgului WTM, două spectacole dedicate special promovării stațiunii Mamaia.

Astfel, miercuri, 5 noiembrie, în cadrul WTM Festivals - o sectiune a târgului care încurajează participanții să își promoveze cât mai informal și inedit destinațiile turistice pe care le reprezintă, și joi, 6 noiembrie, se vor prezenta două Show-uri ce au ca scop prezentarea stațiunii Mamaia ca destinație europeană de distracție.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Litoralul românesc și Delta Dunării, promovate în premieră la WTM Londra