Paralela 45 lanseaza pachete ecoturistice pentru americani la World Travel Market 2014

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Paralela 45 lanseaza pachete ecoturistice pentru americani la World Travel Market 2014

 

Paralela 45 participa la World Travel Market 2014, cel mai important targ de turism din lume, ce va avea loc la Londra la inceputul lunii noiembrie. Agentia urmareste in editia de anul acesta al argului sa atraga in special turisti americani.

Cu 1,71 milioane de turisti straini in 2013, care au cheltuit aproximativ 1,8 miliarde de euro in Romania, precum si o crestere de 11% in primul trimestru din 2014 conform estimarilor Ministerului pentru IMM-uri, Mediul de afaceri si Turism, agentia relanseaza turismul de incoming prin noi pachete ecoturistice, dar si extinderea pe alte piete europene.  

„Paralela 45 face incoming de 18 ani pe pietele vorbitoare de rusa, maghiara, germana si franceza si incepand de anul acesta dorim sa atragem turistii din SUA si, bineinteles, alte tari europene. Participarea la WTM 2014 este extrem de importanta pentru noi, pregatirile au inceput de cateva luni prin lansarea unui website de vanzari online pentru extern si avem delegati 8 colegi care se vor ocupa de promovarea Romaniei, din punctul nostru de vedere poate ca cea mai importanta forma de turism prin care reusim sa ne vindem tara. Chiar daca in momentul de fata incomingul in Romania reprezinta aproximativ 20% din totalul circulatiei turistice, avem increderea ca in 3-4 ani sa putem ajunge din urma Bulgaria si Ungaria, unde turismul receptor depasteste 50%", explica Alin Burcea, presedinte Paralela 45.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Paralela 45 lanseaza pachete ecoturistice pentru americani la World Travel Market 2014