S-a dat startul ofertelor la ski: Ce buget trebuie sa ai pentru Austria si Bulgaria

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

S-a dat startul ofertelor la ski: Ce buget trebuie sa ai pentru Austria si Bulgaria

 

Peste 350.000 de romani sunt asteptati anul acesta la ski pe partiile din Austria si Bulgaria. Din octombrie mare parte din statiunile austriece deschid sezonul de iarna cu petreceri si concerte, in timp ce Bulgaria isi asteapta turistii din decembrie.

"Turistii care au mai fost in Austria prefera sa mearga in locurile cunoscute, cele mai atractive statiuni fiind Kaprun si Zell am See, pe de-o parte datorita domeniul schiabil extrem de vast, dar si proximitatii, acestea doua fiind printre cele mai apropiate de tara noastra. Pentru cei care dispun de un buget mai scazut si mai putine zile de concediu, Bulgaria este prima optiune dupa ski-ul in tara. Bansko ramane in continuare in top, insa in ultimii ani Pamporovo si Borovets au inceput sa castige din ce in ce mai multa popularitate, datorita partiilor bine amenajate si unitatilor de cazare cu preturi accesibile. Pentru 7 nopti de cazare si ski pass o familie cu doi copii ar trebui sa-si aloce un buget de cel putin 1.500 euro in Austria sau 800 euro in Bulgaria. Pentru tinerii care nu cauta cazare la hoteluri de 4 stele, pretul se poate injumatati", explica Daniela Dumitrica, marketing manager Paralela 45.

Familiile cu copii care merg la ski opteaza in proportie de 80% pentru Austria, aici partiile fiind mai adaptate pentru incepatori, in timp ce tinerii prefera Bulgaria, in mare parte datorita preturilor mai mici. Ambele categorii dispun de venituri medii si peste medii si prefera sa-si rezerve vacantele online.

Cea mai populara statiune din Austria este Kaprun, cu 59 de partii ce se intind pe mai bine de 6 de 60 km, avand trasee atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, care se pot avanta pe Ghetarul Kitzsteinhorn, la o altitudine de peste 3000 de metri.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri S-a dat startul ofertelor la ski: Ce buget trebuie sa ai pentru Austria si Bulgaria