Emirates a cheltuit MILIOANE de dolari pentru a duce insotitorii de zbor la Cupa Mondiala

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Emirates a cheltuit MILIOANE de dolari pentru a duce insotitorii de zbor la Cupa Mondiala

 

Emirates Airlines, companie aeriana araba cu sediul in Dubai, a cheltuit milioane de dolari pentru a fi unul dintre sponsorii principali la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia si de a avea insotitorii de zbor langa trofeu in seara finalei, scrie businessweek.com.

De la curse de cai la cricket, tenis, Emirates a cheltuit cu generozitate sume mari pentru a deveni unul dintre cei mai mari sponsori din lume in sport. Operatorul aerian a cheltuit aproximativ 100 de milioane de dolari in ultimii patru ani pentru a fi unul dintre cei sase parteneri de top FIFA, grup care a inclus Adidas, Coca-Cola, Hyundai Motor/Kia Motors, Sony si Visa.

Compania aeriana araba sponsorizeaza jumatate din cluburile europene, printre care Arsenal, AC Milan si Real Madrid. Peste patru ani, Rusia va gazdui Cupa Mondiala, iar Emirates intentioneaza sa-si pastreze rolul sau de sponsor principal.

Emirates Airlines nu este singura companie care va investi sume mari in evenimente sportive, Adidas a declarat ca va plati cel putin 1,3 miliarde dolari peste 10 ani pentru a inlocui Nike in calitate de furnizor de uniforma pentru Manchester United.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Emirates a cheltuit MILIOANE de dolari pentru a duce insotitorii de zbor la Cupa Mondiala