Londra, primul loc in topul celor mai vizitate orase din lume. Ce loc ocupa capitala Romaniei

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Londra, primul loc in topul celor mai vizitate orase din lume. Ce loc ocupa capitala Romaniei

 

Bucurestiul ocupa pozitia 90 in topul celor mai vizitate orase din lume, cu un numar de turisti straini estimat la 928.028 in 2014 si cheltuieli totale ale acestora in valoare de 391 de milioane de dolari.

Capitala Romaniei se afla printre cele 132 de orase din lume preferate de turistii straini, cu mai putin de un milion de vizitatori estimati pentru acest an, conform raportului MasterCardGlobal Destination Cities Index, lansat miercuri, primul loc fiind ocupat de Londra.

Bangkok, Paris, Singapore si Dubai completeaza top cinci, orase care beneficiaza de un aflux puternic de turisti straini, rezultat din extinderea clasei mijlocii, inovatiile aduse in categoria calatoriilor de lux si din nevoia crescanda de a face deplasari in interes de serviciu.

Aceasta tendinta se va mentine, avand in vedere dezvoltarea tehnologica si a modalitatilor de cooperare pe care companiile le au la dispozitie, se arata intr-un comunicat al MasterCard.

Conform studiului, se estimeaza ca Londra va primi 18,7 milioane de turisti straini in 2014, cu 300.000 mai multi decat destinatia aflata pe primul loc in 2013, Bangkok. 

Pentru celelalte orase din top cinci se preconizeaza ca vor atrage 18,37 milioane de turisti straini (Bangkok), 15,57 milioane de vizitatori (Paris), 12,47 milioane de vizitatori (Singapore), in timp ce pentru Dubai se estimeaza 12,47 milioane de vizitatori.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Londra, primul loc in topul celor mai vizitate orase din lume. Ce loc ocupa capitala Romaniei