Staţiunea Mamaia, preferată de cei care vor merge la mare de 1 mai

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Staţiunea Mamaia, preferată de cei care vor merge la mare de 1 mai

 

Staţiunea Mamaia este preferată de turiştii care vor petrece minivacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc, în mai multe hoteluri rezervările fiind făcute pentru aproape toate locurile de cazare, a declarat pentru AGERPRES preşedinta Asociaţiei Litoral - Delta Dunării (ALDD), Corina Martin.

'Sunt hoteluri în Mamaia care ne-au anunţat deja că au grad de ocupare de peste 80% pentru 1 Mai. (...) Din ceea ce ştim de la colegii noştri de la agenţiile de turism din ţară, ritmul vânzărilor s-a accelerat pentru că românii au acum la dispoziţie patru zile de minivacanţă şi nu doar una, după ce Guvernul a aprobat ca ziua de 2 mai să fie liberă. Sigur, turiştii ar fi fost reticenţi să plece doar pentru o zi sau două într-o destinaţie montană, pe litoral sau Delta Dunării', a spus reprezentanta ALDD.

Pentru staţiunile din sudul litoralului vânzările sunt mai reduse, după Mamaia fiind preferate staţiunile Eforie, Costineşti, Vama Veche şi Neptun. 
'În sudul litoralului, ca de obicei ritmul vânzărilor este mai mic. Ştim că sudul începe, de fapt, după ce încep şi vacanţele şcolare. Sudul litoralului este mai dependent de startul vacanţelor, pentru că sunt staţiuni care au un profil care se îndreaptă mai mult către familiile cu copii. De aceea se vând întâi Mamaia, apoi Eforie care vine imediat în urmă şi, în general, pe locul trei ar urma Costineşti - Vama Veche, abia pe locul patru Neptun', a mai spus Corina Martin.

Potrivit acesteia, în minivacanţa de 1 Mai, în staţiunile de pe litoral sunt aşteptaţi între 30.000 şi 40.000 de turişti: 'Acesta este trendul din ultimii ani'.

Pentru turişti sunt pregătite mai multe evenimente care, în acest an, odată cu deschiderea sezonului estival pe 1 Mai, se vor desfăşura simultan în cinci staţiuni de pe litoral.

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.economica.net

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Staţiunea Mamaia, preferată de cei care vor merge la mare de 1 mai