Ajutor financiar pentru noi rute de pe Aeroportul International Cuj-Napoca!

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

Ajutor financiar pentru noi rute de pe Aeroportul International Cuj-Napoca!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Cluj-Napoca au anunţat lansarea procedurii de selecţie publică de oferte pentru deschiderea de noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Astfel Comisia Europeana prin decizia SA 34050 a aprobat acordarea unui ajutor financiar operatorilor aerieni care încep operarea de rute noi cu plecare de la Cluj-Napoca.
Procedura se lansează în primă fază pentru destinaţiile Bruxelles Sud Charleroi (Belgia) şi Weeze-Dusseldorf (Germania), ofertele putând fi depuse la Consiliul Judeţean Cluj până în 20 septembrie 2012, ora 09.00, data de deschidere a ofertelor fiind 20 septembrie 2012, ora 11.00.

De asemenea, o nouă procedură de selecţie publică se va organiza în luna septembrie 2012 pentru alte patru noi destinaţii: Alicante (Spania), Torino-Cuneo (Italia), Dublin (Irlanda) şi Berlin Schönefeld (Germania).
Ajutorul la deschiderea de noi rute va fi oferit catre o companie aeriană pe o perioadă de 5 ani şi nu va depăşi 14 Euro/pasager îmbarcat în primul an, urmând a fi plătit în sistem degresiv. Pentru ca o companie aeriană să primească acest ajutor, o condiţie obligatorie este să opereze pe o rută finanţată prin schema de ajutor fără a primi ajutor financiar timp de încă 2 ani şi jumătate după expirarea perioadei de 5 ani.
Fondurile se vor aloca în funcţie de realizarea efectivă a zborurilor, suma maximă aprobată de Comisia Europeană pentru anul 2012 fiind de 900.000 euro.

Pentru a citi mai multe stiri despre companii aeriene accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

Citeste mai mult...

Sursa: www.clon.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Ajutor financiar pentru noi rute de pe Aeroportul International Cuj-Napoca!