Hangarul militar transformat în... insulă exotică

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Hangarul militar transformat în... insulă exotică

De la înălţime, nu veţi ghici niciodată ce se ascunde în fostul hangar militar german, situat în apropierea Berlinului şi care adăpostea în trecut aeronave de luptă.

Hangarul are o lungime de 360 de metri, lăţimea de 210 metri, iar înălţimea este de 107 metri. El a fost transformat într-un habitat interior, ce imită fidel o insulă exotică.

Aici se regăsesc peste 29.000 de plante tropicale, care alcătuiesc o floră remarcabilă. Pe lângă aceste plante, au fost aduse şi păsări exotice.

Pentru a realiza o atmosferă cât mai apropiată de cea dintr-un colţ de rai, au fost montate difuzoare bine camuflate, prin care se aud în surdină sunetele naturii specifice zonelor de la tropice.

Dacă toate acestea nu erau de-ajuns, un parc acvatic, o plajă cu nisip natural şi un soare artificial întregesc tabloul unui loc în care relaxarea este literă de lege.

Temperatura constantă din complexul Tropical Island Resort, se încadrează între 24 şi 25 de grade celsius, indiferent de anotimp. Programulde functionare al insulei exotice este pe toată durata zilei, în fiecare zi din an.

Pentru a citi si despre parcurile acvatice din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Hangarul militar transformat în... insulă exotică