Wizz Air isi reduce investitiile din Spania. Ce rute vor fi afectate si de ce

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Linia aeriana low-cost Wizz Air va reduce numarul de zboruri din orarul de iarna pe 8 rute spaniole, a anuntat miercuri compania. Care este motivatia acestei decizii?

Rutele ale caror frecvente se vor reduce sunt Barcelona-Bucuresti, Barcelona-Cluj, Barcelona-Targu Mures, Bracelona-Timisoara, Madrid-Bucuresti, Madrid-Targu Mures, Valencia-Bucuresti, Valencia-Timisoara.

Hotararea a fost luata dupa ce Guvernul spaniol a impus, incepand cu 1 iulie, taxe de aeroport semnificativ mai mari, in special in Barcelona El Prat si Madrid Barajas.

„Aceasta crestere a taxelor vine dupa ce AENA a cheltuit miloane de euro in modernizarile inutile si constructii de noi terminale. Guvernul Spaniol va forta acum pasagerii liniilor aeriene sa plateasca pentru noile terminale extravagante sub forma taxelor excesive de aeroport”, se arata in comunicatul Wizz Air

Wizz Air regreta faptul ca este nevoita sa-si reduca investitiile in Spania, ceea ce va conduce la reducerea unor zboruri din orarul de iarna pe rutele disponibile din Romania, catre Barcelona, Madrid si Valencia. Este regretabil ca Guvernul Spaniol a impus o crestere a taxelor intr-un moment in care traficul de pasageri trebuie stimulat, iar locurile de munca in industria turismului sunt necesare”, a declarat Daniel de Carvalho, corporate communications manager la Wizz Air.

Pentru a citi o alta stire despre compania Wizz Air, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Wizz Air isi reduce investitiile din Spania. Ce rute vor fi afectate si de ce