Cele mai inalte hoteluri din lume. Cat platesti pentru a te caza la inaltimi ametitoare

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Cele mai inalte hoteluri din lume. Cat platesti pentru a te caza la inaltimi ametitoare

V-ati caza la etajul 108 al celui mai inalt hotel din lume? Sau poate ca v-ar tenta mai mult sa inotati intr-o piscina din sticla, la aproape 500 de metri inaltime. Turistii care innopteaza in astfel de unitati hoteliere au parte de peisaje ametitoare, la propriu.

Ritz-Carlton – Hong Kong

Constructia celui mai inalt hotel din lume, Ritz-Carlton, din Hong Kong, a durat aproximativ 10 ani. Amplasat la ultimele etaje ale cunoscutei cladiri International Commerce Center, care masoara peste 488 de metri, Ritz-Carlton are 312 camere, trei restaurante, saloane luxuriante de spa, piscina, 2 lounge-uri, dar si un bar pe acoperisul hotelului, unde turistii pot admira panorama incredibila a orasului Hong Kong.

Interesul turistilor pentru aceasta unitate hoteliera a fost mare, inca de la anuntarea construirii sale, a spus directorul hotelului, Herve Humler, intr-un interviu acordat postului american de televiziune CNN.

Cei mai multi dintre clientii care si-au facut deja rezervari, sunt chinezi, ei ocupand aproximativ 30% din capacitatea hotelurilor de lux din Hong Kong. Iata cum arata o camera din Ritz-Carlton.

Dar ce este atat de special la Ritz-Carlton? Spre exemplu, la etajul 108 clientii pot servi masa intr-unul din cele trei localuri: Tin Lung Heen (restaurant cu specific chinezesc), Tosca (restaurant cu specific italienesc) si un Lounge&Bar.

Totodata, turistii au la dispozitie un lounge, numit simbolic „The Chocolate Library”, dar si o patiserie exclusivista. Iar cei innebuniti dupa dans pot repeta cateva miscari in cea mai mare sala de dans din oras, prezenta tot in impozantul hotel.

Piesa de rezistenta a celui mai inalt hotel de pe glob o constituie insa piscina de la ultimul etaj, construita in totalitate din sticla.

Hotelurile Ritz sunt cunoscute pretutindeni in lume drept experiente unice de gazduire si servicii ireprosabile. Iar acest hotel nu face exceptie de la regula. O noapte petrecuta in cel mai inalt hotel din lume porneste de la 408 europentru o camera standard.

Ritz-Carlton va pierde insa titlul de cel mai inalt hotel de pe mapamond atunci cand se va deschide J-Hotel, ce va avea o inaltime de 600 de metri. J-Hotel ar putea fi inaugurat in trei ani.

Pentru a citi si despre hotelul cu camere suspendate in copaci, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cele mai inalte hoteluri din lume. Cat platesti pentru a te caza la inaltimi ametitoare