Top telefoane și aplicații utile pentru vacanță

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Samsung Galaxy Xcover, Motorola Defy, Sony Ericsson Xperia Active şi aplicaţiile Lapse It Pro sau Booking.com se numără printre cele mai utile gadget-uri pe care le puteți lua cu voi în vacanță, potrivit unui studiu The PhoneGeeks, divizia specializată de tehnică și telefonie mobilă a EuroGsm, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobilă Orange România.

„În funcție de preferințele și necesitățile fiecărei persoane, de locul pe care îl alege aceasta pentru a-și petrece concediul, există o combinație ideală de gadget-uri care pot fi luate în vacanță. Pe listă se află deja nelipsitul telefon mobil, urmat de o tabletă și/sau un Kindle, aparatul foto, pentru a imortaliza cele mai frumoase momente, un încărcător universal (poate și cu solar sau dinam). Opțional, poate fi pus în bagaj și un laptop pentru descărcat filme/fotografii de pe cardul aparatului sau al telefoanelor”, a declarat Andu Subțirică, membru al echipei The PhoneGeeks.

Top telefoane pentru munte sau mare
Astfel, pentru vacanțele la munte sau la mare, puteți opta fie pentru un telefon rezistent, fie pentru un gadget mobil cu capabilități extinse în ceea ce privește camera foto și spațiul de stocare.
În top cinci telefoane rezistente recomandate de EuroGsm se află Samsung Galaxy Xcover, Motorola Defy, Sony Ericsson Xperia Active, Nokia Lumia 900, Motorola Razr, iar în top cinci telefoane cu cameră foto avansată și extra spațiu de stocare găsim Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S2 (la aceste două modele de telefoane spațiul de stocare poate fi extins suficient de mult pentru a putea realiza și filme), HTC One X, Nokia Pure View 808, Sony Xperia S. De asemenea, trebuie menționat faptul că toate aceste telefoane cu extra spațiu de stocare au memoria extensibilă.

Pentru a citi si despre aplicatia pentru management hotelier, Villicotel, accesati acest link.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Top telefoane și aplicații utile pentru vacanță