Ce i-ar determina pe turisti sa aleaga sistemul all inclusive romanesc

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

In cateva hoteluri din Mamaia a fost implementata o oferta de all inclusive cu meniu de bucatarie romaneasca autentica a carei calitate si cantitatea sunt multumitoare pentru orice standarde. Acest exemplu este doar unul dintre pasii care trebuie facuti pentru ca ofertele de pe litoralul romanesc sa concureze cu cele de afara, sustine Federatia Patronatelor din Turism si Servicii.

“Este cunoscut faptul ca, pe langa bucataria si ospitalitatea romaneasca, un factor cheie in succesul litoralului romanesc este tocmai plaja cu nisip fin si apa de adancime mica langa mal. Litoralul romanesc are nisipul mai fin decat plajele tarilor vecine, in acelasi timp fiind un avantaj faptul ca nu exista stanci la intrarea in mare. Asadar, Romania poate fi competitiva din punct de vedere al ofertei turistice de litoral, cu conditia unei oferte de servicii la standarde competitive”, afirma presedintele FPTS, Dan Matei Agaton.   

El sustine ca sistemul all inclusive romanesc incepe sa aiba succes prin efortul unor hotelieri de a se ridica la standarde europene si de a recuceri astfel piata turistica. ”Calitatea oferita de ei atrage tot mai multi turisti romani si straini si acest lucru i-ar putea indemna si pe alti hotelieri sa investeasca in calitate si sa ofere un all inclusive comparabil cu cel din strainatate”, sustine Agaton.   

Familiile cu copii nu trebuie neglijate, ”fiind un public tinta pretios: piscina pentru copii este separata, exista locuri de joaca pentru cei mici, dar si animatori care se ocupa de acestia. La masa de seara care poate fi luata si pe terasa exista muzica live.  Nu in ultimul rand, personalul este instruit sa fie mereu la dispozitia turistilor si totdeauna cu zambetul pe buze”, mai adauga el.

Pentru a citi mai multe despre litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Ce i-ar determina pe turisti sa aleaga sistemul all inclusive romanesc