Compania aeriana flydubai intra pe piata din Romania

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Compania Flydubai din Emiratele Arabe Unite va intra din 1 octombrie pe piata romaneasca, urmand sa opereze patru zboruri saptamanale directe Bucuresti-Dubai.

Compania aeriana isi extinde operarea in Europa de Est si Centrala, avand in total 15 destinatii in zece tari. In Romania, cele patru zboruri saptamanale vor incepe de la 1 octombrie, iar tarifele vor porni de la 440 euro, cu toate taxele incluse. Biletele pot fi cumparate incepand cu 15 iunie de pe site-ul companiei sau de la agentiile de turism.

Tarifele permit un bagaj de cabina de maximum 7 kilograme, o geanta de mana sau pentru laptop si un bagaj de cala de 20 kilograme. Un loc mai spatios in avion presupune un cost suplimentar de 21 euro, anunta Mediafax.

Cele mai recente statistici ale aeroportului din Dubai releva o crestere de peste 35% a vizitatorilor din Europa Centrala si de Est in primele patru luni ale anului 2012.

Flydubai a inceput zborurile comerciale pe 1 iunie 2009 si, in mai putin de trei ani, si-a marit flota la 23 avioane Boeing 737-800NGs noi si a ajuns la peste 45 de destinatii.

Pentru a citi si despre acordul dintre Romania si Emiratele Arabe, in ceea ce priveste serviciile aereine, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult....

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Compania aeriana flydubai intra pe piata din Romania