Producatorii de avioane incep sa simta criza economica

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Producatorii de avioane incep sa simta criza economica

Problemele economice si incertitudinea din zona euro au inceput sa afecteze si industira aeronautica. Airbus si-a anulat planul de a mari productia faimoaselor aeronave A320.
Oficialii companiei au anuntat ca sunt ingrijorati din cauza situatiei economiei din intreaga lume, afirmand ca nu mai au incredere in capacitatea companiilor aeriene de a-si plati comenzile si nici in stabilitatea companiilor furnizoare de piese de schimb.   

Planul initial al celor de la Airbus era de a creste productia companiei aeriene prin intermediul aeronavelor din categoria A320, pana in 2014 sa ajunga sa produca 44 de avioane pe luna. In prezent Airbus, unitate a Companiei Europene de Aparare Aeronautica si Spatiala, construieste 40 de avioane A320 pe luna, cea mai mare productie in aceasta industrie.  

A320 sunt avioane pentru transportul pasagerilor pe distante scurte si medii, care sunt adesea folosite pentru cursele transcontinentale.

Pentru a citi si despre proiectul de spatiu aerian comun dintre Romania si Bulgaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Producatorii de avioane incep sa simta criza economica