România încearcă să atragă turiști din Ucraina

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

România încearcă să atragă turiști din Ucraina

România a participat la cea de-a XVIII-a ediţie a Târgului Internaţional de Turism UITT de la Kiev cu un stand cu o suprafaţă de 30 metri pătraţi, informează un comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).

Participarea la eveniment a făcut parte din campania de promovare a României ca destinaţie turistică -prin intermediul brandului turistic naţional - în rândul specialiştilor din domeniu şi al publicului larg. A fost cea de-a 28-a participare a MDRT la un târg de turism international din acest an.

În cadrul campaniei de promovare a României ca destinaţie turistică, pe lângă alte activităţi de marketing şi promovare, MDRT şi-a propus să participe, în 2012, cu stand naţional, la cele mai importante 70 de târguri de turism din lume.

Târgul de turism de la Kiev a reunit, în perioada 28 - 30 martie, reprezentanţi ai turoperatorilor, companiilor aeriene, agenţiilor de turism, comitetelor naţionale şi regionale turistice, companiilor de asigurări, hotelurilor şi ai staţiunilor turistice care urmăresc promovarea serviciilor şi destinaţiilor turistice pe piaţa ucraineană.

La ediţia de anul trecut a Târgului Internaţional de Turism de la Kiev au participat aproximativ 700 de expozanţi din peste 50 de ţări sau regiuni şi circa 20.000 de vizitatori.

Pentru a citi despre targul de turism, organizat recent in tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.evz.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri România încearcă să atragă turiști din Ucraina