Petrescu: Nu prea ai unde sa te distrezi pe litoralul Romaniei

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Turstii care merg in vacanta pe litoralul romanesc nu au unde sa se distreze, iar in afara de stat la soare nu au ce face, pentru ca nu exista agrement, a declarat joi ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Cristian Petrescu.


"Problema noastra este agrementul si, in general, ce are de facut un turist pe litoral. Daca ar avea cu ce sa-si ocupe timpul liber, cu altceva decat soare si plaja, cred ca ar fi foarte bine si turistii ar fi foarte multumiti. Ar trebui facute circuite culturale, plimbari cu vaporase, orice alte atractii si posibilitati de agrement cu care si-a putea ocupa timpul liber", a spus Petrescu (foto).

El a adaugat ca in cazul in care ploua, in Romania un turist nu are prea multe posibilitati sa isi ocupe timpul respectiv.

"Nu prea ai unde sa te distrezi pe litoralul Romaniei, nu prea ai unde sa iti petreci timpul liber pe care nu doresti sa il petreci pe plaja. Se pot face multe lucruri fara prea multi bani, totul e sa fii creativ si sa-i oferi turistului ceea ce isi doreste", a continuat Petrescu, potrivit mediafax.ro.

"Am fost si eu in Bulgaria si nu mi s-a parut chiar paradis. Bineinteles ca probabil romanii merg acolo pentru ca sunt preturile mai mici. De ce sunt preturile mai mici? Probabil pentru ca hotelurile sunt operate de o alta natura decat la noi. Tarifele de la noi sunt destul de mari, dar ministerul nu le poate influenta in niciun fel", a afirmat el.

Pentru a citi mai multe despre statiunile de pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Petrescu: Nu prea ai unde sa te distrezi pe litoralul Romaniei