RATB va suplimenta numarul de autobuze catre Aeroportul Otopeni

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

RATB va suplimenta numarul de autobuze catre Aeroportul Otopeni

RATB va suplimenta numarul de autobuze pe liniile catre Aeroportul Henri Coanda, ca urmare a cresterii numarului de calatori dupa mutarea traficului aerian low-cost, a anuntat, marti, Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI).

Masura vine ca urmare a solicitarii primite din partea Autoritatii Metropolitane de Transport Bucuresti (AMTB), precizeaza ministerul intr-un comunicat.

Astfel, numarul de autobuze pe linia 780, care face legatura intre Gara Basarab si Aeroportul Henri Coanda, va fi suplimentat cu 34%.

Pe traseul 783, intre Piata Unirii si Aeroportul Henri Coanda, numarul de autobuze va creste cu 20% in zilele lucratoare si cu 50% in zilele de sambata si duminica.

De asemenea, a fost redus si intervalul de timp la care vor circula cele doua autobuze, de la 35 la 25 minute pentru linia 780 si de la 30 la 15 minute pentru linia 783.

"In functie de numarul curselor de pasageri programate in cursul noptii, AMTB ia in calcul si introducerea unei linii de noapte care sa faca legatura intre Aeroportul Henri Coanda si centrul orasului Bucuresti", se precizeaza in comunicat.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri RATB va suplimenta numarul de autobuze catre Aeroportul Otopeni