Litoralul şi Delta Dunării vor fi promovate la Târgul de Turism al României

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Litoralul şi Delta Dunării vor fi promovate la Târgul de Turism al României

Litoralul românesc şi Delta Dunării vor fi promovate la Târgul de Turism al României, care se va desfăşura în perioada 15 - 18 martie, la Romexpo, informează, marţi, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării.

Potrivit unui comunicat al Asociaţiei, APDTL - DD va participa la Târgul de Turism al României, unde va promova destinaţiile turistice majore ale României, respectiv litoralul şi Delta Dunării.

"Considerăm că participarea la astfel de manifestări expoziţionale, alături de agenţiile de turism care vând pachete şi servicii turistice pentru destinaţiile Litoral şi Delta Dunării, este primordială pentru promovarea acestora ca destinaţii atractive şi accesibile, atât pe piaţa internă, cât şi pe cea externă, mai ales în contextul apropierii sezonului estival", se menţionează în comunicat.

În standul Asociaţiei Litoral - Delta Dunării vizitatorii vor putea găsi materiale de promovare editate de membrii organizaţiei - autorităţi locale de pe litoral şi din Deltă, hotelieri, agenţii de turism şi oferte.

De exemplu, pe litoral, o noapte de cazare de Paşte la un hotel de patru stele/persoană începe de la 100 de lei şi poate ajunge la aproximativ 226 de lei/persoană la un hotel de cinci stele (cazare în cameră dublă cu mic dejun, prânz tradiţional de Paşte, saună inclusă).

Pentru a citi mai multe despre Delta Dunarii, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Litoralul şi Delta Dunării vor fi promovate la Târgul de Turism al României