Romania a semnat memorandumul pentru "Ruta Culturala Turistica a Imparatilor Romani". Vezi ce presupune proiectul

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Romania a semnat memorandumul pentru

Secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), Eugen Curteanu, a semnat vineri, la Belgrad (Serbia), Memorandumul de Intelegere cu privire la cooperarea in cadrul proiectului "Ruta Culturala Turistica a Imparatilor Romani". 

Romania a decis, in anul 2010, sa participe, alaturi de Serbia, Bulgaria si Croatia, la initiativa de infiintare a traseului turistic "Drumurile imparatilor romani", care sa includa vizite la obiective cu rezonanta istorica, situate de-a lungul unor foste rute ale Imperiului Roman, inclusiv in tara noastra. 

Itinerariul ar cuprinde drumuri romane, apeducte si amfiteatre din Serbia, Croatia si Bulgaria, de la noi cele mai importante obiective situandu-se in Constanta.

Potrivit MDRT, semnarea de catre ministerele de resort din Romania, Bulgaria, Croatia si Serbia a memorandumului prezinta o importanta aparte pentru dezvoltarea turismului in regiune, intarind relatiile de cooperare existente in acest domeniu si creand noi oportunitati pentru intensificarea relatiilor bilaterale.

Pentru a citi mai multe despre orasul Constanta, in care se afla cele mai importante obiective de pe acest traseu, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Romania a semnat memorandumul pentru "Ruta Culturala Turistica a Imparatilor Romani". Vezi ce presupune proiectul