Top 6 regiuni austriece pentru sporturi de iarna in extrasezon

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Top 6 regiuni austriece pentru sporturi de iarna in extrasezon

Chiar daca primavara ne duce cu gandul la caldura, iarba verde, Paste si chiar 1 Mai, putem include in peisaj si partiile de schi. Austria exceleaza la acest capitol, astfel incat daca vrei o vacanta la ski, la sfarsitul iernii sau in mijlocul primaverii, poti lua in considerare urmatoarele 6 regiuni, unde lipsa zapezii nu este tocmai o problema.

Regiunile au fost nominalizate de Austria Incoming (AT Incoming), companie de consultanta pentru destinatiile turistice din Austria.

1. Bodensee-Vorarlberg. Aceasta regiune face partea din cel mai vestic land al Austriei, denumit Vorarlberg, si se afla la granita cu Germania, Elvetia si Liechtenstein. Vorarlberg are o suprafata de 2.600 km patrati, iar cel mai inalt varf muntos este Silvretta (3.404 m).

Cealalta denumire - Bodensee - descrie regiunea austriaca a lacului Constance.

Motto-ul acestei destinatii este "Opusurile se atrag" si se refera la imbinarea dintre lacul Constance si munti, la amestecul dintre viata urbana si cea rurala, la mix-ul de arhitecutra traditionala si moderna.

Aceasta zona iti ofera si alte tipuri de atractie aparte de partiile de ski. De exemplu, Kunsthaus Bregenz (KUB) este considerat unul dintre principalele muzee de arta contemporana din Europa, iar cel mai vizitat muzeu din zona este cel de stiinte naturale - Inatura Museum din orasul Dornbirn (unde vei gasi si muzeul Rolls-Royce cu peste 70 de exponate).

Pentru a citi si despre partiile de ski din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Top 6 regiuni austriece pentru sporturi de iarna in extrasezon