ANAT propune vacante de vara cu pana la 30% mai ieftine in noul program "Inscrieri timpurii"

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

ANAT propune vacante de vara cu pana la 30% mai ieftine in noul program

Asociatia Nationala a Agenti de Turism (ANAT) lanseaza a patra editie a programului "Inscrieri timpurii" pentru sezonul estival 2012, campanie ce propune reduceri de pana la 30% pentru turistii care isi achizitioneaza integral pachete de vacanta pana la 31 martie 2011.

Prin programul "Inscrieri timpurii" doritorii beneficiaza de reduceri pentru pachete valabile in intervalul mai-septembrie 2012, pachete achizitionate numai de la agentiile de turism membre ANAT.

In program sunt inscrise sapte unitati turistice din Baile Felix, 10 din Eforie Nord, doua din Eforie Sud, trei din Constanta, patru din Mamaia, 11 din Saturn, trei din Venus si cate una din Brasov, Jupiter, Neptun, Predeal, Olanesti, Olimp si Vama Veche.

Programul Inscrieri Timpurii a fost initiat si dezvoltat de ANAT la finele anului 2008, in parteneriat cu patronatele hoteliere si cu celelalte organizatii din turismul romanesc si lansat pe 1 februarie 2009.

Daca in 2009, aproximativ 30.000 de turisti au accesat programul beneficiind de o reducere de 15-20%, un an mai tarziu peste 50.000 de turisti au cumparat pachete de vacanta cu 20% reducere prin programul ANAT.

Pentru a citi si despre programul "Inscrieri timpurii" de anul trecut, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri ANAT propune vacante de vara cu pana la 30% mai ieftine in noul program "Inscrieri timpurii"