Joburi ciudate in industria hoteliera

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Joburi ciudate in industria hoteliera

Nici o slujba nu este de neglijat in marile hoteluri din lume, atat timp cat contribuie la starea de bine a oaspetilor. Poate ca noua ni se par ciudate, insa pentru managerii din industria hoteliera, toate aceste functii au sens. Citeste mai jos despre cele mai ciudate joburi din industria hoteliera, de la experti in bronz la barbati care sperie maimutele.

1. Instructor de surf pentru catei. Poate ca ai auzit pana acum de hoteluri pentru caini, insa ne indoim ca printre ele se numara si un complex in care patrupedele invata sa faca surf. Ei bine, hotelul Loews Coronado Bay Resort din San Diego, California, include si tabara Su'ruff Camp, unde cateii de toate marimileinvata de la un instructor numai al lor cum sa devina maestri in surf. Antrenamentele au loc pe o plaja special amenajata pentru ei.

2. Specialistul in cereri de casatorie. Multe hoteluri au personal dedicat pentru evenimente romantice, de la nunti, la logodne, la cine romantice. Insa organizatorul de nunti de la complexul Stowe Mountain Lodge, din nordul Vermontului (SUA) a primit atat de multe telefoane si email-uri  disperate de la persoane care urmau sa se logodeasca, incat conducerea hotelului a hotarat sa angajeze o persoana care sa ii ajute pe indragostiti sa formuleze adecvat "marea intrebare". Totusi, ideea e sa spuna "Da".

3. Ingrijitor de albine. Nu orice hotel ar fi incantat sa aiba o colonie de albine pe proprietatea sa, insa Brown Palace din Denver, Colorado, si Fairmont Royal York din Toronto, Ontario, si-au instalat intentionat mai multi stupi pe acoperis pentru a ajuta la combaterea disparitiei albinelor din America de Nord. Astfel, cele doua hoteluri au angajat persoane care sa ingrijeasca stupii. Macar asa stii de unde vine mierea pentru ceaiul de dupa-amiaza.

Pentru a citi si despre o noua modalitate inedita e a face turism, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Joburi ciudate in industria hoteliera