Ce aduce anul in industria aeriana din Romania

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Ce aduce anul in industria aeriana din Romania

Mai multe initiative demarate in 2011 se anunta a tine capul de afis anul acesta in industria aeriana. DailyBusiness.ro va prezinta principalele evenimente care vor marca noul an.

Vanzarea Tarom pe Bursa

20% din actiunile companiei Tarom urmeaza sa fie vandute la Bursa de Valori in aprilie.   Ministerul Transporturilor a semnat in decembrie contractul de intermediere pentru listarea a 20% din actiunile Tarom cu asocierea formata din firmele de brokeraj Carpatica Invest si Swiss Capital.

"Intermediarul a fost selectat in conditiile in care, pe parcursul derularii procesului de selectie, acesta a redus nivelul ofertei financiare (comisionul de intermediere) cu mai mult de 50%. In perioada imediat urmatoare vor fi demarate serviciile financiare si de consultanta necesare pregatirii, derularii si inchiderii cu succes a ofertei publice", se precizeaza intr-un comunicat al ministerului.

Conform contractului, intermediarul va elabora prospectul preliminar de oferta publica in termen de 50 de zile de la primirea informatiilor, raportul de book-building va fi elaborat in termen de 90 de zile de la intrarea in vigoare a contractului, iar oferta publica va fi finalizata in termen de 120 de zile de la intrarea in vigoare a contractului, potrivit sursei citate.

Baneasa devine aeroport de business

Aeroportul Aurel Vlaicu - Baneasa a deschis in decembrie, in urma unei investitii de 2,5 milioane euro, un terminal dedicat pasagerilor de business, cu o suprafata de 1.500 de metri patrati. Aceasta este prima etapa in proiectul de modernizare al aeroportului, care din martie 2012 ar urma sa nu mai deserveasca deloc zborurile low-cost, potrivit unor declaratii anterioare ale ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.

Pentru a citi si despre scumpirea biletelor de avion in Romania, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Ce aduce anul in industria aeriana din Romania