Vesti bune pentru Delta Dunarii

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Ei bine, din cate am observat si noi, se pare ca numarul turistilor care au ajuns in Delta Dunarii in primele 9 luni ale acestui an a crescut cu mai bine de 45%, conform cu datele furnizate de I.N.C.D.T (Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Turism). In plus, printre destinatiile turistice care au mai inregistrat o crestere a numarului de turisti se numara si statiunile balneare.

S-a investit in Delta Dunarii, iar in acest an a mai avut loc inaugurarea portului din Sfantu-Gheorghe si Triunghiul Manastirilor. Vorbim aici despre drumul ce leaga cele 3 manastiri dobrogene ce sunt foarte vizitate de catre turisti: Cocosu, Celic Dere si Saon. Conform declaratiilor ministrului M.D.R.T au avut loc investitii puternice si in amenajarea plajei, cat si a portului turistic de la Sulina.

In statiunile balneare s-a inregistrat o crestere a numarului de turisti cu peste 15 %, in timp ce in localitatile mici, sate si orasele a crescut numarul de vizitatori cu 16%, capitala Romaniei si orasele mari au avut vizitatori cu peste 12 %  mai multi, iar in statiunile montane au fost mai mult cu 11 % turisti fata de aceeasi perioada a anului 2010.

Per total, din cate arata cifrele, tara noastra a reusit sa atraga in primele 9 luni ale lui 2011 cu 12,63% mai multi turisti comparativ cu intervalul Ianuarie-Septembrie a anului trecut.

Pentru a citi mai multe despre Delta Dunarii, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Vesti bune pentru Delta Dunarii