Lidl aduce turişti germani în România

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Lidl aduce turişti germani în România

Retailerul german Lidl a pus România nu doar pe harta retailului, ci şi pe cea a vacanţelor. Recent, compania a pus în oferta de pachete turistice pentru turistii germani şi oferte de vacanţe în România.

Pe lângă alte sejururi pe care Lidl le are în ofertă, doar pentru clienţii din Germania, recent, compania a introdus şi sejururile spre România. Acestea constă într-un circuit amplu, care include oraşele Bucureşti, Piteşti, Sibiu, comuna Biertan, Sighişoara, Lacul Roşu, comuna Hărman, Braşov, Bran, Predeal.

Sejurul include cazare şapte nopţi în cameră dublă la hoteluri de trei şi patru stele cu demipensiune, transport cu avionul cu un operator de renume, intrările la obiectivele stabilite, ghid vorbitor de limbă germană şi transferuri cu autocare moderne şi cu aer condiţionat.

 

Cât plătesc turistii germani să vadă România

Preţurile variază în funcţie de perioadă. Prin tour operatorul partener Lidl, germanii pot alege din şase serii, începând cu data de 3 aprilie, iar plecări cu avionul sunt doar din Munchen şi Frankfurt.

Spre exemplu, un cuplu ar avea de plătit 1.676 de euro pentru un sejur de opt zile cu demipensiune în perioada 3-10 aprilie 2012, cu plecare din Frankfurt. În funcţie de perioadă şi oraşul de plecare, preţurile sejururilor variază între 1.358 şi 1.676 euro/ două persoane.

Pentru a cauta cazare in Sibiu, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Lidl aduce turişti germani în România