De Craciun prin Europa

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.


De Craciun prin Europa

Poate cea mai cunoscuta piata de Craciun din Munchen (Germania) are loc in Marienplatz. Exista la vanzare un pachet =345 euro/persoana, care are inclus: 3 nopti de cazare (mic dejun) la un hotel de 3 stele + transport cu avionul tur-retur. Pentru cazare la un hotel de 2 stele ati avea de platit 117 euro (micul dejun inclus). Biletul de avion tur-retur Bucuresti-Munchen costa circa 175 de euro.

Cardul turistic – City Tour Card Munchen = 20 euro/persoana ofera accesul la transportul public pentru 3 zile si discount-uri de 15 pana la 50 % pentru o muzee, teatru, diverse atractii turistice, dar si gastronomice.

Pentru Viena exista pachetul de 306 euro/persoana care include: 3 nopti cazare la hotel de 3 sau 4 stele, bilet de avion tur-retur + taxele de aeroport.

Cardul Viena = 19 euro de persoana, valabil 3 zile, ofera reduceri de pana la 25% la magazine si restaurante, dar si transportul in comun gratuit.

Daca alegeti sa va faceti vacanta pe cont propriu, puteti gasi cazare la 135 de euro pentru 3 nopti, cu mic dejun inclus, la hotel de 4 stele.

Vreti soare?!? Atunci Costa del Sol (Spania) e locul ideal. Aceasta zona se bucura de mai mult de 305 de zile de soare in timpul anului. 7 nopti de cazare cu pensiune completa la hotel de 4 stele, transport cu avionul, transfer aeroport + o excursie optionala la Malaga, costa 395 de euro/persoana.

Pentru a cauta oferte de Craciun si in tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri De Craciun prin Europa