Top 8 cele mai interesante plaje din lume

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Top 8 cele mai interesante plaje din lume

A venit iarna, vine si Craciunul, afara este frig, iar pana la concediul de vara mai e mult. Dar asta nu inseamna ca nu avem voie sa visam! Vezi mai jos cum arata cele mai interesante plaje din lume, si aici ne referim la acele locuri care au o poveste de spus. De la pirati, la talhari, la vanatori de balene, fiecare loc are o istorie aparte.

1. Malmok Beach, Aruba. In timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, capitanul unui vas german a decis sa isi scufunde in mod intentionat vasul in acest loc, pentru ca acesta sa nu cada in mainile Aliatilor. Epava, denumita Antilla, este una dintre principalele atractii ale Arubei, fiind cautata atat de pasionatii de istorie, cat si de amatorii de snorkeling si scufundari.

2. Wineglass Bay, Australia. Localizata in Tasmania (cel mai mic stat al Australiei), aceasta plaja apare deseori pe lista "celor mai frumoase locuri din lume", insa istoria sa nu este una la fel de "premiata". In anii 1820, mai multi vanatori de balene au venit in acest loc, intrand in conflict cu triburile locale. Denumirea golfului vine de la culoarea de rosu inchis pe care o capata apa din cauza sangelui scurs de la balenele ucise.

Astazi, golful face parte din Parcul National Freycinet, care ocupa aproape intreaga suprafata a peninsulei cu acelasi nume, localizata pe coasta estica a Tasmaniei.

Pentru a citi si despre topul croazierelor pentru sarbatorile de iarna, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Top 8 cele mai interesante plaje din lume