Unde pleci de Revelion cu cel mult 150 de euro

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.Unde pleci de Revelion cu cel mult 150 de euro

Un sejur de Revelion în Bulgaria te costă între 115 şi 145 de euro, iar banii acoperă cazarea la hoteluri de 2 sau 3 stele, micul dejun şi transportul cu autocarul. Cu 145 de euro mergi la Budapesta, de Revelion. În bani intră cazarea şi transportul cu autocarul. Vezi unele dintre cele mai avantajoase oferte de sfârşit de an.

Revelion în Paralia Katerini: 114 euro.

În aceşti bani intră 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din staţiune, transport cu autocarul, însoţitor de grup şi turul Salonicului. Pachetul turistic este valabil în perioada 29 decembrie-2 ianuarie. Tariful este valabil pentru un grup de minimum 40 de persoane. Detalii, aici.

Revelion în Bansko: 115 euro.
Cu aceşti bani achiţi 4 nopţi cazare fără masă într-un studio pentru 2 persoane, dintr-un hotel de 3 stele din Bansko, transportul cu autocarul şi taxa de staţiune. Micul dejun te costă zilnic 6 euro. Pe 29 decembrie începe sejurul. Informaţii suplimentare, aici.
Revelion în Balcic: 133 de euro.
Cei care vor să meargă de Revelion în Balcic trebuie să ştie că un sejur de 3 nopţi într-un hotel de 3 stele din staţiune îi costă 129 de euro. Banii acoperă 3 nopţi cazare fără masă într-un hotel de 3 stele şi transportul cu autocarul. În preţ nu intră taxa de staţiune. Pe 30 decembrie începe sejurul la Balcic. Detalii, aici.
Pentru a citi si despre ofertele de Revelion din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Unde pleci de Revelion cu cel mult 150 de euro