Hotelierii de pe Valea Prahovei extind sistemul all-inclusive. La prima vedere, ideea nu pare in avantajul musafirilor. Comparatie Romania-Austria VIDEO

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

De teama ca vor ramane fara clienti, de Craciun si Revelion, hotelierii de pe Valea Prahovei vor sa extinda sistemul "all-inclusive". Adica trei mese, plus bauturi la discretie, pentru aproximativ 100 de euro pe zi. La prima vedere, ideea nu pare-n avantajul musafirilor. Skiorii pierd pranzul pentru ca sunt pe partie, iar turistii care vor sa se plimbe nu vor cheltui mai putin decat cei care mananca pe cont propriu.

Hotelierii din Predeal, Azuga si Poiana Brasov se gandesc la pachete de sarbatori all-inclusive.

Patronii unui hotel de 4 stele de pe Valea Prahovei au adoptat sistemul. Unul care aduce incasari imense in Austria sau Bulgaria. Ce primim noi de 450 de euro de persoana? All inclusive trei zile din patru. In acesti bani intra si cina festiva de Revelion si bauturile. Dar skiorii nu au de ce sa fie incantati de oferta, cata vreme isi petrec toata ziua pe partie.

Sistemul ar fi bun daca ar functiona ca la austrieci si bulgari, unde pentru aceiasi bani primesti tot.

"Acolo se ofera gustari pe partie in timpul zilei, ski pas pe cateva zile, in functie de hotel, vestiar pentru echipament, acces gratis la sauna, fitness, piscina", spune Ciprian Enea, consultant turism.

Turistii dau 450 de euro pe un sejur de 6 nopti, tot la 4 stele, in Salzburg. Au cazare, bautura, cafea si prajituri in timpul zilei, toate serviciile gratis pe partii, cina festiva de Revelion, plus transferul zilnic de la partie la hotel.


Cei care-si petrec toata ziua in complexul hotelier, nu ies mai ieftin daca nu consuma si bauturi alcoolice. Intr-un hotel de patru stele, cine ia pachetul all-inclusive plateste mai mult cu 20% decat cel care opteaza in acelasi hotel pentru 3 mese pe zi.

Singurii clienti care par sa aiba de castigat sunt cei care-si propun sa stea mai mult prin bar. Ofertele all-inclusive din Romania pleaca de la o medie de 380 de euro pentru un pachet de 3 stele si pot ajunge pana la 520 de euro pentru un sejur de 5 stele.

Si atunci, ne punem intrebarea: cui se adreseaza sistemul nostru?

Pentru a citi si despre nou promovatele trasee turistice din Oltenia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Hotelierii de pe Valea Prahovei extind sistemul all-inclusive. La prima vedere, ideea nu pare in avantajul musafirilor. Comparatie Romania-Austria VIDEO