Baile Herculane, in asteptarea modernizarii: Ruine si localnici care vand mere si nuci la portile hotelurilor (Foto)

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Baile Herculane, in asteptarea modernizarii: Ruine si localnici care vand mere si nuci la portile hotelurilor (Foto)

In Baile Herculane se va finaliza in noiembrie anul viitor proiectul "Aqua Parc Therme Herculi", cu investitii totale de 15 milioane de euro. Tot in aceasta statiune si Sind Tour, compania care administreaza patrimoniul hotelier al CNSLR Fratia, a demarat deja lucrarile de modernizare a bazei de tratament si cazare. Va reusi turismul balnear din Romania sa 'straluceasca' din nou?
Pana in noiembrie 2012, se va finaliza proiectul "Aqua Parc Therme Herculi" in Baile Herculane, cu o investitie de 15 milioane de euro, din initiativa autoritatilor locale. Licitatia pentru acest proiect va avea loc foarte curand, potrivit lui Radomir Stoicovici, director Sind Tour pentru sucursala Herculane. Intrebat daca are informatii despre companiile participante, acesta a spus ca ar fi una din Spania si una din Austria, "in niciun caz o firma romaneasca".      

Locatia noului aquaparc va fi pe platoul Coronini din zona nordica a statiunii.

In ceea ce priveste clientela tinta pentru aquaparcul din Baile Herculane, Radomir Stoicovici spune ca este vorba despre "tineretul din Timisoara, care nu se va mai duce in Ungaria la distractie". Si strainii? "A, nu, pe ce drumuri sa vina?", a mai adaugat acesta.

Deocamdata, 70% dintre turistii care vin in Baile Herculane sunt pensionari.

In cel mai fericit caz, acest centru va actiona ca o locomotiva pentru turismul balnear din zona, obligand si la alte investitii.

Pentru a citi mai multe despre statiunile balneare din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Baile Herculane, in asteptarea modernizarii: Ruine si localnici care vand mere si nuci la portile hotelurilor (Foto)