Cursele low cost vor fi mutate pe aeroportul din Otopeni in martie 2012

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Cursele low cost vor fi mutate pe aeroportul din Otopeni in martie 2012

Zborurile low cost vor fi mutate de pe Aeroportul Baneasa pe cel din Otopeni in luna martie a anului viitor si, potrivit ministrului Transporturilor Anca Boagiu, costul suplimentar pentru un bilet va fi de doar 4 euro.

"Costul suplimentar este de doar 4 euro pentru un bilet si spun asta ca sa previn o noua runda de plangeri multiple ale operatorilor privati doar pentru a justifica o crestere de preturi", a spus Boagiu, intr-o vizita pe Aeroportul Otopeni- Bucuresti.     

Prezent la eveniment, directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Tudor Jidav, a afirmat ca zborurile low cost vor fi mutate pe Otopeni in luna martie a anului viitor si ca a invitat deja operatorii privati sa inceapa transferul, relateaza Mediafax.     

Potrivit lui Jidav, costurile de operare pe Aeroportul Otopeni sunt mai ieftine decat la Budapesta, respingand astfel afirmatia directorului executiv al companiei Wizz Air, Jozsef Varadi, care a spus ca serviciile pe Aeroportul din Bucuresti sunt ridicol de mari in comparatie cu cele practicate de aeroportul din capitala Ungariei.     

"Personal, nu inteleg de ce se fac astfel de afirmatii de genul ca Aeroportul Otopeni este mai scump fata de Budapesta. Lucrurile stau exact invers. Budapesta este mai scumpa decat Bucurestiul", a afirmat Jidav.     

Varadi a mai afirmat, joi, ca mutarea zborurilor low cost de pe Aeroportul Baneasa pe cel din Otopeni este "cel mai rau lucru care se putea intampla aviatiei", intrucat forteaza companiile sa scumpeasca biletele sau sa iasa de pe piata.

Pentru a citi si despre ofertele companiei Tarom, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Cursele low cost vor fi mutate pe aeroportul din Otopeni in martie 2012